Wagenhof helpt Stories aan nieuwe vestiging in Haarlem

Het flexibele co-working concept voor therapeuten en coaches Stories heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend op de Wagenweg 252 in Haarlem. Medeoprichter Alexander Sporre leidde ons rond in het prachtige monumentale pand. 

De ruimte heeft invloed op het gesprek

‘Als therapeut of coach start je niet vaak vanuit een eigen praktijkruimte. Als psycholoog was medeoprichter Emilie Sporre tevergeefs opzoek naar een sfeervolle praktijkruimte. Samen met haar man Alexander bedachten ze daarom het idee om flexibele en sfeervolle praktijkruimtes te gaan verhuren aan zelfstandige therapeuten en coaches. Stories opende in 2019 haar eerste vestiging aan de Herengracht in Amsterdam. 

Wanneer je een therapeut bezoekt heeft de ruimte veel invloed op het gesprek vertelt Alexander ons. ‘De huiselijke inrichting van Stories, geur invloeden en lichte ruimtes geven de cliënten en behandelaars een rustig gevoel en daardoor heb je een veel beter vertrekpunt voor goede behandeling of coaching traject’.

Stories co-working spaces Haarlem

Het concept

‘Stories biedt co-working plekken voor elke therapeut of coach. Wij ontzorgen de ondernemer, hebben een groeiende community en bieden een high-end praktijkruimte. Van beginnende tot gevestigde behandelaren, voor iedereen is er een ruimte bij Stories. We bieden flexibele memberships die passen bij de praktijk van de behandelaar. Up- of downgraden kan altijd. We zijn van mening dat deze tijden vragen om flexibiliteit in plaats van lange huurcontracten’. 

Waarom hebben jullie voor een vestiging in Haarlem gekozen?

‘We kregen veel vraag vanuit deze regio. Er waren zelfs al een aantal coaches en therapeuten uit Haarlem en Aerdenhout die een ruimte bij ons huren in Amsterdam. De groeiende vraag en dit geschikte pand paste goed bij onze groeiambitie. Deze locatie was al gerenoveerd en met wat aanpassingen hebben we er een geweldige nieuwe vestiging erbij’. 

Hoe heeft Wagenhof geholpen in het vinden van deze locatie?

Samen met een bevriende makelaar kwamen we terecht bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Ze hadden een mooi aanbod in de regio Haarlem en begrepen onze zoekvraag. Gedurende het traject hebben we contact gehad met Martijn en hij zorgde voor fijne overdracht naar de eigenaar van het pand. Het traject verliep zonder enige problemen en wij hadden snel de sleutel zodat we aan de verbouwing en inrichting konden beginnen. Samen met onze designer hebben we een inspirerende en rustgevende nieuwe Stories vestiging weten te realiseren.

Kijk binnen bij Stories Haarlem

Categorie

Datum

Delen

Delen