Wagenhof Real Estate verduurzaamt nog verder

Wij van Wagenhof Real Estate geloven in duurzaam ondernemen. Onze verduurzaming begon in 2022 met de bouw van ons huidige, energiezuinige bedrijfspand. Vorig jaar namen we de volgende stap in onze vergroening door over te stappen op elektrische bedrijfsauto’s. Na de elektrificering van ons wagenpark was de tijd rijp voor de volgende verduurzamingsmaatregel: de plaatsing van zonnepanelen.

Iets nieuws onder de zon

Sinds kort schitteren er circa 200 zonnepanelen op ons kantoordak. Daarmee is ons bedrijfspand nog energie-efficiënter geworden dan voorheen. En zijn wij weer iets dichter bij het behalen van onze duurzaamheidsdoelen. De opgewekte stroom is niet alleen voor ons bedoeld. Ook panden die wij in beheer hebben en partnerbedrijven zoals Zolder023 en Wesselingh Installaties worden hiermee van (zonne-)energie voorzien.

Klik op de foto’s om te vergroten:

En nu?

Bent u benieuwd welke volgende stappen wij gaan zetten om te verduurzamen? Abonneer u op onze nieuwsbrief of volg onze socials. Dan houden wij u op de hoogte van ons verduurzamingsproces en andere nieuwswaardige gebeurtenissen.

Categorie

Datum

Delen

Delen