Wagenhof rijdt elektrisch

Op vrijdag 29 maart heeft Wagenhof Bedrijfsmakelaars uit handen van Erik Manshanden van Biemond & van Wijk Haarlem 4 volledig elektrische smart’s EQ forfour in ontvangst genomen. Wagenhof Groep is de afgelopen tijd flink aan het verduurzamen. Eerder dit jaar installeerde Wagenhof Vastgoedbeheer een biomassaketel in een pand om het gebruik van gas te beperken en op die manier mee te werken aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Met als doel het pand volledig zelfvoorzienend te maken werden ook 220 zonnepanelen geïnstalleerd. En nu neemt Wagenhof Groep ook het wagenpark op de schop. Het is een logische stap om te verduurzamen op het vervoer van de makelaars en commerciële medewerkers.

“Het is een logische stap voor Wagenhof Groep.”

De elektrische smart’s komen in de plaats van vier op benzine rijdende wagens. Wagenhof Groep bestaat inmiddels uit bijna 30 medewerkers en neemt de verantwoordelijkheid te verduurzamen waar mogelijk. Drie divisies van Wagenhof gaan gebruik maken van de smart’s: Wagenhof Bedrijfsmakelaars, Wagenhof Vastgoedbeheer en Wagenhof Taxaties.

 

De Smart EQ is de meest betaalbare 100% elektrisch aangedreven auto in de markt en onbetaalbaar voor het milieu. Standaard uitgerust met een 22Kw boardlader met snellaadfunctie en oplaadkabelpakket, automatische airco, cruise control, radio en lichtmetalen velgen. De elektrische Smart’s zijn compact en dus praktisch in gebruik in elke stad, zakelijk en privé. Bovendien is de smart EQ fiscaal zeer voordelig; géén BPM, géén motorrijtuigenbelasting, 4% fiscale bijtelling voor de berijders en als ondernemer kunt u profiteren van de milieu-investeringsaftrek (MIA). Meer informatie? Ga naar de website van Biemond en van Wijk Haarlem: www.biemondvanwijk.nl.

Benieuwd hoe het er op 29 maart aan toeging achter de schermen? Bekijk de video hier.

Categorie

Datum

Delen

Delen