Wegens succes verhuisd!

Al ruim 33 jaar in het vak en daarvan al 18 jaar in haar eigen boetiek in het centrum van Hoofddorp. Zonder haar hardwerkende meiden in de winkel en haar man, ook wel haar ‘Rots in de branding’, was het niet gelukt, zegt Jennifer de Vries. Jennifer, vaak ook in één adem genoemd met SOGNO Fashion, haar prachtige damesmode boetiek, is een echte powervrouw. Ze staat bekend om haar gastvrijheid, haar oprechte interesse in haar klanten, de lekkere kopjes koffie en natuurlijk haar vlogs op Facebook en Instagram, waarop ze de prachtige kleding vol enthousiasme en spontaniteit aanprijst.

Verhuizing

SOGNO Fashion verhuist binnenkort, na 18 jaar, naar een nieuw pand aan de Marktlaan 23-25 te Hoofddorp. Dionne Toenbreker van Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft Jennifer met veel plezier begeleid om de winkelruimte van 500 m² verdeeld over 2 verdiepingen aan te huren. “De professionele en vakkundige aanpak van Dionne heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droompand heb gevonden!”, zegt Jennifer.

Duurzaamheid

De sleutel van het nieuwe pand is inmiddels ontvangen en de verbouwing is begonnen. Duurzaamheid staat voor SOGNO Fashion hoog in het vaandel: “Goede kwaliteit kleding en het hergebruiken van de spullen van de oude winkel vind ik belangrijk” zegt Jennifer. Het aanbod bij SOGNO is gevarieerd; je vindt er diverse stijlen in diverse prijsklassen. Casual en chic, sportief en feestelijk, het is er allemaal. De maten gaan van 34 tot en met maat 46. Drempelvrees is niet nodig, iedereen kan hier iets kopen en Jennifer voelt zich als een vis in het water in haar winkel; met een kopje koffie, een glimlach en een berg zelfvertrouwen verlaten klanten haar winkel.

Feestelijke opening

Op 31 maart aanstaande is de grote, feestelijke opening van het nieuwe pand van SOGNO Fashion aan de Marktlaan 23-25 in Hoofddorp. Wagenhof Bedrijfsmakelaars is blij onderdeel uit te maken van dit succes en bedanken Jennifer voor de prettige samenwerking!

Categorie

Datum

Delen

Delen