Te Koop

Amsterdamstraat 39 – Haarlem

€295.000,- k.k.
Omschrijving

Object:
Het object betreft een gunstig gelegen winkelruimte gelegen aan Amsterdamstraat 39 te Haarlem. Het pand is langdurig verhuurd met ingang van 1 maart 2013. De huurtermijn loopt in ieder geval nog een aantal jaren.
De Amsterdamstraat is een gewilde locatie in Haarlem, gevestigd aan de rand van het stadscentrum. Er is in deze straat veel lopend en fietsend verkeer, dus de potentiële klantenstroom is groot. De goedlopende bakkerij als huurder levert een consistente en betrouwbare inkomstenbron. Investeren in de Amsterdamstraat 39 betekent niet alleen investeren in vastgoed, maar ook investeren in een stukje van de levendige Haarlemse geschiedenis.

- druk bezochte winkelstraat;
- betrouwbare huurder;
- nabij uitvalswegen.

Bijdrage VVE:
Ca. € 1.116,- per jaar. Het laatst beschikbare verslag van de VvE alsmede het financiële overzicht zijn via de dataroom beschikbaar.

Metrage:
Totale oppervlakte : | ca. 76 m2 en entresol ca. 15 m2
Hoogte : | ca. 4.60 meter
(Front)breedte : | ca. 4.50 meter
Diepte : | ca. 17.00 meter
Voornoemde metrages zijn niet conform NEN2580 gemeten.

Vraagprijs:
De vraagprijs bedraagt € 295.000,- k.k.

Kadastrale gegevens:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de winkelruimte met alle aan- en toebehoren, hierna te noemen: de gebruikseenheid, plaatselijk bekend te 2032 PN Haarlem, Amsterdamstraat 39, kadastraal bekend gemeente Haarlem sectie E complexaanduiding 6035 A appartementsindex 1, uitmakende het drie/veertiende onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een perceel grond met de daarop gestichte opstal en alle overige aan- en toebehoren, gelegen te Haarlem aan de Amsterdamstraat nummer 39 en 41, hierna te noemen: het gebouw, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Haarlem sectie E nummers 1866 en 1867, respectievelijk groot negentig centiare en negenentachtig centiare.

Locatie:
De Amsterdamstraat 39 is een welbekende en drukbezochte winkelstraat met veel winkels gericht op de dagelijkse boodschappen. De winkelstraat is gelegen aan de rand van het centrum van Haarlem (bij de Amsterdamse Poort) met een directe verbinding naar de snelweg middels de Amsterdamse Vaart welke overloopt in de A200. Door de gunstige ligging van het pand met veel winkels, horecagelegenheden en speciaalzaken in de straat is er veel aanloop op het pand. In de straat bevinden zich zowel lokale partijen als landelijke aanbieders waaronder Dekamarkt, Kruidvat, Gall & Gall, DA-drogist, Cigo, Zeeman en Tandarts Condent. De meeste huurders zijn reeds geruime tijd in de straat gevestigd.

Verkoopvoorwaarden:
Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomst en zal worden verkocht en geleverd conform het principe "as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige (fundering technische), juridische, milieutechnische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen.
De koopovereenkomst dient door de notaris van koper en voor rekening van koper te worden opgesteld.

Energielabel:
Het energielabel is aangevraagd en wordt opgesteld.

Dataroom:
Op verzoek kan er toegang worden verstrekt tot de dataroom.

Er geldt een voorbehoud goedkeuring en gunningsrecht verkoper.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Belegging
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen