Te Huur

Grote Houtstraat 131 – Haarlem

€40.000,- p.j
Omschrijving

OBJECT:
Op de hoek gelegen winkelruimte in de bekendste winkelstraat van Haarlem. Achter de winkelruimte is een magazijn c.q. kantineruimte gesitueerd.
De Grote Houtstraat is gelegen in het stadscentrum van Haarlem en is aan te merken als de A1 winkelstraat. In de nabije omgeving van de winkelruimte zijn retailers te vinden als Coolblue, Lucardi, Normal, By Nouck en C&A.

Metrage: BVO = 78,5 m² volgens NEN2580 meting.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
De winkel is goed bereikbaar per fiets en bus, treinstation Haarlem Centraal bevindt zich op loopafstand. Per auto is het pand eveneens goed bereikbaar via de N205 met aansluiting op de A9. In het verlengde van de Grote Houtstraat ligt de openbare parkeergarage ‘Houtplein’.

PARKEREN:
Parkeren kan in een van de nabijgelegen parkeergarages.

BTW:
Wel van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing.

ENERGIELABEL:
Energielabel wordt aangeleverd.

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn 5 + 5 jaar.
• Huurovereenkomst: Standaard ROZ (2012) contract winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van Artikel 7 : 290 BW, aangevuld met eigenaarsvoorwaarden
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van tenminste 3 maanden huur te vermeerderen met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in nader overleg. Het gehuurde wordt door verhuurder aan huurder in casco staat inclusief pui, leeg en bezemschoon opgeleverd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Plaats Haarlem
Service kosten notatie Per maand

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen