Verkocht

Izaak Enschedeweg 48 – Haarlem

€395.000,- k.k.
Omschrijving

NIEUWBOUWOBJECT:
Ca. 480 m² bouwrijpe grond (kadastrale grootte) met een reeds goedgekeurd bouwplan.

De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is reeds verstrekt. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik zal door koper moeten worden aangevraagd.

LOCATIE
De Waarderpolder in Haarlem biedt bedrijven een strategische locatie met uitstekende bereikbaarheid. Dankzij de centrale ligging en directe toegang tot snelwegen zoals de A9 en A200, kunnen bedrijven hier efficiënt goederen vervoeren en medewerkers gemakkelijk bereiken. Met een goed openbaar vervoersnetwerk, fietsvriendelijke infrastructuur, ruime parkeergelegenheid en nabijheid tot luchthavens zoals Schiphol, biedt de Waarderpolder een ideale zakelijke hub met naadloze verbindingen naar belangrijke infrastructuurpunten. Het Haarlem Businesspark vestigt circa 1.100 bedrijven, waaronder Ikea, Sligro, Gamma, Teva, Liander, The Idea Factory, Connexxion, Prins Staalhandel en MSD.

BEREIKBAARHEID
Haarlems enige businesspark heeft een eigen treinstation - Haarlem Spaarnwoude. Snelle busverbindingen van R-net zijn er onder meer met Schiphol, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid en IJmuiden. Haarlem heeft in totaal vijf R-netverbindingen (lijnen 300, 340, 346, 356 en 385) die alle vijf een halte hebben op NS station Haarlem Centraal. Vanaf de Haarlemse knooppunten rijd je met een lijnbus (lijn 15) of per (deel)fiets verder de Waarderpolder in. Met de fiets vanuit de stad of vanuit een van de omliggende gemeenten, rijd je over vrij liggende fietspaden naar je bestemming.

KOOPSOM
De koopsom bedraagt € 395.000,- v.o.n. te vermeerderen met BTW (thans 21%).

WAARBORGSOM
Koper dient binnen één maand na ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom overmaken op een rekeningnummer van het notariskantoor dat het transport verzorgt.

KADASTRAAL:
Gemeente Haarlem, sectie N, nummer 1486, kadastrale grootte 480m².

BESTEMMING:
De grond valt onder de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld op 14 september 2019 en heeft de enkelbestemming Bedrijventerrein (bestemd voor bedrijven/ bedrijfsactiviteiten tot en met milieu categorie 4.2).

Bodeminformatie:
Wat betreft de bodemgesteldheid verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van de bodemtoets van de Gemeente Haarlem d.d. 7 juni 2022 en het verkennend bodemonderzoek van APS Milieu B.V. d.d. juli 2022. Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

NOTARIS:
Jager & Stuijt & Einarson notarissen te Haarlem.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Bouwgrond
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen