Te Huur

Kruisweg 823 – HOOFDDORP

€550,- p.m
Omschrijving

OBJECT:
Het kantorencomplex Holland Office Center is gelegen op een zichtlocatie langs de N201 (randweg Hoofddorp) in kantorenpark Beukenhorst-West te Hoofddorp op enkele minuten afstand van Schiphol en Amsterdam. Het Holland Office Center bestaat uit 5 aan elkaar geschakelde kantoorgebouwen, met een totaal vloeroppervlak circa 11.861 m² VVO kantoorruimte. De gebouwen zijn gesitueerd rond een grote gedeelde binnentuin met terras en vijver. Het kantorencomplex is voorzien van een restaurant/ koffiebar, vergaderfaciliteiten en een huismeester. De ruimtes bevinden zich in gebouw 2, met uitzicht op de binnen vijver en aankomstplein bij hoofdingang.

Ruimtes beschikbaar vanaf 15 m² tot 55 m²
Huurprijs vanaf € 550,00 per maand, te vermeerderen met BTW.
Aantal ruimtes: 8

LOCATIE:
De locatie bevindt zich op slechts 2 kilometer van Schiphol en heeft een directe aansluiting op de A4 en de A5. Diverse steden in de regio zijn door de aanleg en de aanpassing van de N22 en N201 gemakkelijk te bereiken. Ook met het openbaar vervoer is het park uitstekend bereikbaar, met een NS-station op loopafstand. De aanleg van de HSL en de Zuidtangent zorgen voor goede verbindingen.

PARKEREN:
Op eigen terrein, afgesloten met slagbomen. Parkeerplaatsen zijn te huur voor € 75,- per plaats per maand, te vermeerderen met BTW. Een aantal parkeerplaatsen is voorzien van een elektrisch oplaadpunt.

BESTEMMING:
Kantoorruimte.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

VOORBEHOUD:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

DISCLAIMER:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Voorzieningen
  • Systeemplafond
  • Toilet
Plaats Hoofddorp

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen