Te Huur

Wateringweg 1 B 10 – Haarlem

€1.450,- p.m
Omschrijving

OBJECT:
Het betreft de nieuwbouwunit gelegen in het unieke bedrijfsverzamelgebouw ''The View Haarlem’’ ter grootte van totaal ca. 152 m². De bedrijfsunit is gelijkelijk verdeeld over de begane grond en de verdieping. De bedrijfsruimte op de begane grond is onder andere voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur, krachtstroom-aansluiting en een glad afgewerkte betonvloer. De nette kantoorruimte op de verdieping is onder andere voorzien van een laminaatvloer, systeemplafond met airco, ledverlichting en pantry. Het bedrijfsverzamelgebouw is verder voorzien van een volledig ingerichte gemeenschappelijke Business lounge die wordt vormgegeven door een lounge, keuken, toiletten en een dakterras.

VOORZIENINGEN:
- gemeenschappelijk toilet, mogelijkheid tot plaatsen van eigen toilet;
- pantry;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- glad afgewerkte betonvloer;
- systeemplafond;
- ledverlichting;
- gemeenschappelijke lounge;
- gemeenschappelijke keuken;
- gemeenschappelijk dakterras.

LOCATIE:
De Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Zuid-Kennemerland en de banenmotor van Haarlem. Er zijn ruim 1100 bedrijven gevestigd. Hier verdienen zo’n 14.500 mensen hun brood, bijna een kwart van de werkgelegenheid in de stad. Twee prijzen won de Waarderpolder. Beste herstructureringsproject in de Metropoolregio Amsterdam (in 2015) en de Award Beste Geherstructureerde Bedrijventerrein van Nederland 2009-2011 (in 2009). Doorslaggevend voor het winnen van beide prijzen was de verregaande samenwerking in de Waarderpolder in de vorm van Parkmanagement.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

EIGEN TREINSTATION:
Haarlems enige businesspark heeft een eigen treinstation - Haarlem Spaarnwoude. Snelle busverbindingen van R-net zijn er onder meer met Schiphol, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid en IJmuiden. Haarlem heeft in totaal vijf R-netverbindingen (lijnen 300, 340, 346, 356 en 385) die alle vijf een halte hebben op NS station Haarlem Centraal. Vanaf de
Haarlemse knooppunten rijd je met een lijnbus (lijn 15) of per (deel)fiets verder de Waarderpolder in. Met de fiets vanuit de stad of vanuit een van de omliggende gemeenten, rijd je over vrij liggende fietspaden naar je bestemming.

PARKEREN:
Ruime hoeveelheid parkeerplaatsen aanwezig op het bij het bedrijfsverzamelgebouw behorende parkeerterrein, inclusief 8 voorzien van laadpaal.

BTW:
Wel van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
Een niet-verrekenbaar bedrag van € 100,- excl. BTW per maand.
De unit heeft eigen aansluitingen voor de levering van water, elektra en internet.

ENERGIELABEL:
Energielabel is A+++.

HUURVOORWAARDEN:
- Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
- Huurtermijn in overleg.
- Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
- Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens
(2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
- Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met
omzetbelasting.
- Aanvaarding in overleg.
- Oplevering in huidige staat.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

BEZICHTIGING: Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Voorzieningen
  • Overheaddeuren
  • Betonvloer
  • Toilet
  • Pantry
Energielabel A_PPP
Plaats Haarlem
Service kosten €100
Service kosten notatie Per maand

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen