Blauwe Monsters verhuist naar Haarlem

Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft de online marketeers van de Blauwe Monsters uit Hoofddorp aan een nieuwe thuisbasis geholpen in Haarlem. Een van de mooiste en meest karaktervolle nieuwbouwprojecten, STOCK Haarlem, zal vanaf Juli door het online marketing bureau uit Hoofddorp worden gehuurd. Blauwe monsters is een allround online marketing bureau wat vanuit de webshop hemdvoorhem in 2010 is doorgegroeid naar een van de grootste en meest ambitieuze online marketing spelers op de Nederlandse markt. In 2015 was het voor de Blauwe Monsters tijd om vanuit hun startup locatie in Amsterdam te verhuizen naar een groter pand in Hoofddorp, waar ze tot op heden hun onderneming flink hebben uitgebreid. In samenwerking met Wagenhof Bedrijfsmakelaars, is het nu tijd voor de volgende stap.

Waarom hebben jullie gekozen voor Haarlem?

De oprichten en eigenaar van Blauwe Monsters, Dennis Stokman, heeft hier een duidelijk antwoord op. Blauwe Monsters is een bedrijf die zijn personeel graag zelf opleidt. “Wij investeren graag in ons personeel, en het liefst al vanaf de start van hun carriere. Veel jonge talenten komen bij ons terecht via stagetrajecten, en daarom zitten wij graag op een locatie die in de buurt zit van een regionaal opleidingscentrum”, aldus Dennis Stokman. Ook vertelt hij dat Haarlem voor jong talent de perfecte locatie is. Er is in Haarlem veel toegang tot talent, relatief weinig concurrentie en de stad geeft de gezelligheid. In Amsterdam is dit natuurlijk ook zo, maar daar zijn al te veel bedrijven die op vergelijkbare wijze jonge, talentvolle arbeidskrachten werven en opleiden. Daarnaast is Haarlem een prachtige stad en is het voor het personeel van Blauwe Monsters, en de klanten, goed te bereiken.

Wat waren jullie criteria het zoeken naar een nieuw pand?

Stokman vindt dat het belangrijkste aspect tijdens de zoektocht naar een nieuw pand, het uiterlijk van het gebouw was. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, vinden wij de esthetiek van een pand erg belangrijk, en moet het goed passen bij de essentie van ons bedrijf, verteld Stokman. Wagenhof Bedrijfsmakelaars is hierbij de perfecte partner geweest in de zoektocht naar het ideale bedrijfspand. “Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft voor ons het ideale pand weten te vinden. Een gebouw dat ons bedrijf een professionele, maar tegelijkertijd ook modeste uitstraling helpt te bevorderen”.

Een ander belangrijk aspect waar Wagenhof Bedrijfsmakelaars bij heeft kunnen helpen, is dat het bedrijfspand ook ruimte biedt voor eventuele uitbreidingen. Blauwe Monsters is door de jaren heen enorm gegroeid, maar ze zijn altijd trouw gebleven aan hun kernwaarden. Een van deze kernwaarden is het opleiden van jong personeel. Hiermee wordt vaak ook loyaliteit onder de werknemers gecreëerd, wat een van de redenen is waarom Blauwe Monsters enorm is gegroeid door de jaren heen. Met het nieuwe bedrijfspand in Haarlem, zijn ze van plan om samen met Wagenhof Bedrijfsmakelaars, deze stijgende lijn door te blijven zetten.

Waar willen jullie in de toekomst naartoe?

Wat de toekomst biedt voor de Blauwe Monsters in Haarlem is natuurlijk nog onduidelijk, maar Stokman en zijn Blauwe Monsters ontvangen de toekomst met open armen. Zij zijn er, net als Wagenhof Bedrijfsmakelaars, van overtuigd dat de verhuizing naar Haarlem niks minder dan succes gaat opleveren. Blauwe Monsters is vanaf Juli 2022 te vinden in de STOCK bedrijfsunits op de Jan van Krimpenweg in Haarlem.

Ook interesse in STOCK units? Kijk dan hier.

Categorie

Datum

Delen

Delen